Bakgrund

Jannika von Wielligh var i behov av en webbplats & webbutik för sitt nya brand SoMooi Lifestyle.

I webbutiken ska utvalda produkter säljas direkt till konsumenter och som färdiga presentpaket. Webbutiken ska också erbjuda företagspresentpaket till företag. Webbplatsen i övrigt ska berätta om varumärkena som representeras och söker återförsäljare.

Visionen för SoMooi Lifestyle är att konsumenterna ska känna till de sydafrikanska varumärkena som representeras och kunna vara säkra på att de produkter som säljs har rätt värden.

Lösning

Tillsammans med E Nyman Design och YES Communications tog vi fram en helhetslösning för en WordPress webbplats där WooCommerce integrerades för webbutiksfunktioner.

Projektet inleddes med att gå igenom och klargöra målen och kravställningen för projektet. Utgående från dessa skissade vi upp en struktur för webbplatsen samt en övergripande design.

När vi var nöjda med helheten och konceptet så byggde vi upp webbplatsen i WordPress och påbörjade integrationen med WooCommerce. För att erbjuda en enkel och tydlig köpupplevelse för kunden valdes Klarna Checkout som betallösning.

Image

Resultat

Slutresultatet är en snygg och optimerad webbplats & webbutik som ger ett varmt och personligt intryck av SoMooi Lifestyle samtidigt som den lyfter fram de olika sydafrikanska varumärkena och leverantörerna som representeras och vars produkter kan köpas i webbutiken.