Tjänster

Många företag väljer VILJA Media för att få säljande bilder till sin marknadsföring och hemsida.
Är ni ett av dem?

Kontakta oss om ni vill att vi gör upp en plan för ert företag

Fototjänster

VILJA Media erbjuder fotograferingstjänster i bred utsträckning. Vi är flexibla och levererar bilder både i mindre skalor och upp till kompletta webbgallerier med personalfoton, produktionsfoton, dokumentära foton av tjänster ni erbjuder med mera. Ett webbgalleri är bra att ha när det kommer till uppdatering av hemsida och marknadsföring i sociala kanaler.

Vi ingår gärna långsiktiga samarbeten med de företag vi jobbar med, för att hålla webbgalleriet uppdaterat. Vi fotograferar och bearbetar även bilder till företag för användning i deras kataloger, egna webbsidor eller på återförsäljares webbsidor.

Begär offert

Ta kontakt idag, berätta om er vision - så gör vi den till verklighet.

Video

Idag måste du fånga dina potentiella kunders intresse snabbare än någonsin förut. Därför borde du fundera på att välja ett effektfullt verktyg för att nå ut med ditt budskap. En video är det mest kraftfulla verktyget i marknadsföringssyfte när ni effektivt vill presentera ert företag, en produkt eller den tjänst ni erbjuder.

Tillsammans med våra samarbetspartners finns även möjlighet att få in drönarbilder i er video. Vi planerar, filmar och redigerar er video samt optimerar den i olika format för att den ska passa på er hemsida, Facebook eller var än ni önskar.

Begär offert

Kontakta oss idag så designar vi en webbsida som matchar just ert företags behov!

Webb

Via VILJA Media kan ditt företag få en ny, modern och användarvänlig webbsida. Komplett från första planering till färdig webbsida. Bilder, grafisk design och copywriting finns att tillgå via våra underleverantörer för att göra det så enkelt som möjligt för er att få en professionellt utarbetad helhet. Vi på VILJA Media sköter all kontakt med underleverantörerna.

De flesta besöker webbsidor med sin mobiltelefon eller surfplatta. Därför gör vi alltid webbsidorna skalbara för att fungera både mobilt och på datorer. Vi hjälper gärna till med er SEO (sökmotoroptimering) för att era kunder ska hitta er så snabbt som möjligt.

Om du med tiden behöver hjälp med uppdateringen av innehållet på din nya webbsida, så står vi gärna till din tjänst med uppdatering av text-, foto- och varför inte videoinnehåll.

Begär offert