Vad är Vilja Stream?

VILJA Stream

VILJA Media erbjuder en exklusiv marknadsföringstjänst för företag, VILJA Stream. Denna tjänst är till för er som vill nå ännu längre med ert budskap. Genom VILJA Stream lyfter vi era sociala kanaler till nya höjder. Ni har en fantastisk story och vi ser till att berätta den på bästa sätt för era kunder. Genom bilder, video och text skapar vi ett tilltalande och engagerande innehåll, som lyfter fram vem ni är som företag och vad ni har att erbjuda.

Att ha en snygg bildbank är idag en nödvändighet, men låt inte era bilder lämna på en hårddisk, utan låt världen få se vad ni har att erbjuda. Vi tar tilltalande bilder fulla med känsla och karaktär, vi skriver säljande och inspirerande texter och vi postar innehållet i era sociala kanaler. Tillsammans med er ser vi till att få ut den information som just nu är relevant. Vi hjälper er helt enkelt att skapa ett starkare varumärke, att få en närmare kontakt till kunden och att sälja mera!

"Det var trevligt att jobba med er och ni skötte allt väldigt professionellt. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet, och samarbetar gärna med VILJA Media i framtiden. Vi kan varmt rekommendera VILJA Media!"

Lena & Kenneth Gillberg, Blomtorget

Innehåll

 • Brandinganalys

  Tillsammans med er definierar vi företagets värderingar och kärnbudskap, samt fastställer vilka färger och känslor ni vill förmedla. Denna information har vi som grund för innehållet på era sociala medier.

 • Fotografering

  Varje månad tar vi nya bilder, bilderna kan tas på exempelvis ert kontor, tillsammans med era kunder eller på ett event ni ordnar. Er bildbank fylls månatligen på och dessa bilder använder vi sedan till inläggen på era sociala medier.

 • Copywriting

  Till varje bild som publiceras så skriver vi en inspirerande och engagerande text. Vi jobbar sida vid sida med fotografering, innehållsproducering och analys för att leverera bästa tänkbara resultat.

 • Uppdatering av social media

  Vi uppdaterar era sociala medier enligt det kontrakt vi har gjort upp tillsammans. Vi rekommenderar att företag uppdaterar sina sociala medier minst tre gånger per vecka – tillsammans hittar vi den lösning som passar er bäst.

 • Analys av resultat

  Vi analyserar månatligen resultatet av våra uppdateringar för att kunna delge hur marknadsföringen framskrider åt er samt för att göra innehållet ännu bättre och mera relevant för era kunder.