Vad är Vilja Media?

VILJA Media

är ett modernt och nytänkande företag som hjälper företag med deras synlighet online. Det kan betyda allt från högkvalitativa dokumentära fotograferingar, större evenemangsfotograferingar och inspelning av presentationsfilmer till mer avancerade reklamfilmer för både hemsidor och i marknadsföringssyfte. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda helhetslösningar innehållande allt från webbdesign och drönarfilmning till grafisk design och copywriting.

När det kommer till digitala helhetslösningar behöver ni inte veta exakt vad ert behov är, utan det tar vi gärna reda på tillsammans. Vi ser det som vårt uppdrag att genomföra och planera projekt som leder till att våra kunder skapar tillväxt och ser konkreta resultat av våra gemensamma projekt.

När våra kunder lyckas betyder det att vi har lyckats. Vi ser det som vårt uppdrag att planera och genomföra projekt som leder till att våra kunder skapar tillväxt och ser konkreta resultat av våra gemensamma projekt.

VILJA Media

Image

Rebecka Hägert-Backull

Co-founder & VD
Fotograf, videograf

Kommer ni hem till mig en ledig dag sitter jag antagligen på golvet och bygger pussel eller pärlar armband med mina barn. Jag njuter av att ge tid till de projekt jag har pågående, och får en enorm tillfredsställelse av att leverera färdiga kvalitativa helhetslösningar till våra kunder.

rebecka[at]viljamedia.com

+358 40 1410114

Image

Jim Backull

Co-founder
jim[at]viljamedia.com
+358 50 353 2170
Image

Sofia Ylimäki-Lindqvist

Co-founder

Image

Johan Lindqvist

Co-founder

På VILJA Media värderar vi personlig kontakt. Vår ambition är att alltid vara tydliga och ärliga i vår kommunikation.
Hos oss kan ni känna er delaktiga i både planering och genomföring, er åsikt är viktig för oss.

Vårt team

Image

Jacob Nordblad

Film & regi
Image

Robin Bokull

Drönarfotograf
Image

Jakob Granfors

Foto & film
Image

Julia Olin

Copywriting
Image

Aleksi Puska

Film & drönarfotograf
Image

Carola Nordberg

Copywriting
Image

Daniela Streng

Fotografering