WEBBKURS

VILJA Content Lab
Ta bättre bilder med mobilen och skapa kontent som förmedlar ditt budskap, dina värderingar och talar till just din målkund!

Testgrupp för vår webbkurs

Under denna 4 veckors webbkurs kommer du få verktygen och kunskapen att ta bättre bilder med telefonen, jobba med värderingar och målkund, redigera bilderna enligt ditt personliga brand och hur du kan planera dina sociala medier utan att känna dig överväldigad och stressad.

Kursens pris kommer vara 248€ (inkl. 24% moms), men som en del av vår testgrupp kommer du att få den för halva priset! Summan du betalar är alltså 124€ (inkl. 24% moms).

Betalning

För att få tillgång till kursen fyller du i dina uppgifter här nedanför och betalar.
Om du har problem med betalningen eller har frågor, kontakta oss.

Delsumma SummaTotal Due Today Betala

Frågor & Svar

Hur och när kommer varje ny modul publiceras?
Varje måndag kl 08.00 (28.11, 5.12, 12.12 och 19.12) kommer innehållet för vardera modul att publiceras på denna sida.

Då kan du i egen takt se videorna och jobba med de uppgifter som finns i arbetsboken. Varje modul kommer ha sin egen lilla arbetsbok som ni kan ladda ner. Sedan kommer vi sammanställa till endast en arbetsbok när kursen lanseras i januari och då kan ni självklart ladda ner även den.

Det finns inget krav att se klart den föregående modulen inför att nästa kommer, du går den helt enkelt i egen takt men dom bygger på varandra.

Hur ger jag min feedback?
Vi kommer under varje modul ha ett litet formulär med några lätta frågor som du svarar på i takt med att du jobbat dig igenom videorna och uppgifterna. Vi skulle uppskatta jättemycket om vi hinner få in så mycket feedback som möjligt före januari så att vi kan ta med oss det inför lanseringen av kursen.

Om jag har frågor?
Kontakt oss via länkarna här nedan.

Vårt mål efter att du gått kursen är att du skall få en boost av ny kunskap, tankar, inspiration och känna att du har nya verktyg när det kommer till att skapa content för just ditt företag!
Kram,
Team VILJA
Image